Home>Nieuws>Bijeenkomsten
Bijeenkomsten2021-03-15T11:03:27+02:00

Uitgesteld – Lotgenotendag 4 april 2020

Op  zaterdag 4 april 2020 zal er weer een lotgenotenbijeenkomst plaatsvinden, georganiseerd voor en door patiënten. Wij hebben er erg veel zin in en hopen dan ook dat er zoveel mogelijk mensen komen, zowel patiënten als hun naasten. Op deze dag kunnen ADOA patiënten en hun naasten elkaar leren kennen en vooral van elkaar leren.

De bijeenkomst is bij The Colour Kitchen aan de Oudegracht 214 in Utrecht en is ongeveer 14 minuten lopen vanaf station Utrecht.
Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u hulp nodig heeft bij het bereiken van de locatie.

De dag zal om 12:00 uur beginnen met een uitgebreid lunchbuffet en aansluitend zal er een spreker komen vanuit Koninklijke Visio om te praten over o.a. hulpmiddelen bij slechtziendheid. Twee bestuursleden zullen daarnaast gaan spreker over de mogelijkheden rondom een kinderwens en een bijbehorend ervaringsverhaal. Natuurlijk zal er genoeg ruimte zijn voor vragen. Wij hopen u te zien op 4 april!

De kosten zijn € 21,50 per persoon voor het lunchbuffet en koffie/thee/water tijdens de bijeenkomst. The Colour Kitchen stelt de zaal ter beschikking.
Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 28 maart 2020.

Wilt u zich aanmelden, meer informatie of heeft u vragen? Mail dan naar kimwarink@hotmail.com

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven
Ga naar de bovenkant