De Cure ADOA Foundation maakt, in samenwerking met Bundeling, een app voor de ADOA community. De app is beschikbaar voor lotgenoten en hun naasten maar ook voor medewerkers, vrijwilligers, artsen en onderzoekers. In principe dus voor iedereen die een connectie heeft met ADOA of ADOA plus.

Middels onze eigen app kan er in groep chats met elkaar gepraat worden, maar ook kan er 1-op-1 met elkaar gechat worden (AVG-proof), bovendien worden hier nieuwsberichten en activiteiten in gedeeld. Met deze app blijf je dus up-to-date van alle laatste nieuwtjes. Doordat leden in bepaalde groepen ingedeeld worden, wordt er enkel informatie gedeeld die voor jou interessant is, Ook bevat de app een automatische vertaalfunctie waardoor deze beschikbaar is in het Engels, Duits en Frans. Op deze manier zorgen we ook voor meer connectie met het buitenland!

De app komt op 10 augustus 12:00 uur online en zal dan gratis te downloaden zijn in de Apple Appstore en Google Playstore. Bovendien is het platform ook via de webbrowser te bekijken.

Iedereen is dus welkom en we kijken uit naar jullie aanmeldingen!

Wil je lid worden van onze ADOA community? Meld je dan aan door je volledige naam en e-mailadres te mailen naar kim@adoa.eu (wanneer u arts of onderzoeker bent, laat dit dan weten bij uw aanmelding).

Ook eventuele vragen over bijvoorbeeld privacy etc. kunnen naar dit emailadres gestuurd worden!