Steun Cure ADOA Foundation

Help mee, want met uw steun kunnen we onderzoek mogelijk maken!
We hebben als stichting de officiële ANBI-status en zijn dus een goed doel waaraan met belastingvoordeel geschonken kan worden.
Er zijn verschillende manieren waarop u Cure ADOA Foundation kunt steunen.

Al het geld wat we ontvangen, wordt uitsluitend voor onderzoek gebruikt. Alle overige kosten worden gezamenlijk door de bestuursleden gedragen of door een zakelijke partner betaald.

Tot op heden wordt er weinig tot geen onderzoek naar ADOA gedaan. Zonder onderzoek zal ons zicht (en eventuele andere problematiek) verergeren. Dit moet veranderen, en daar is geld voor nodig. Sinds november 2018 zijn wij een officiële stichting en kunnen wij geld ophalen voor onderzoek naar ADOA. Op dit moment (maart 2022) hebben wij al ruim 70.000 euro opgehaald, maar er is meer geld nodig om goed onderzoek te kunnen financieren.

Veel geld bij elkaar krijgen is een flinke klus. Wij doen ons best om zoveel mogelijk subsidies binnen te krijgen. Als wij jaarlijks meer dan 100 donateurs hebben bereikt, met een minimale donatie van 25 euro, komen we hopelijk in aanmerking voor een instellingssubsidie. De aanvraag van dit jaar loopt nog. Tot die tijd worden alle overheadkosten privé door de bestuursleden betaald of door sponsoring in geld of diensten door een aantal bedrijven.

Wilt u donateur worden? Stuur dan een mail naar karin@adoa.eu met als onderwerp Donateur worden.
Of vul het aanmeldformulier in en mail het naar karin@adoa.eu

Wilt u liever eenmalig doneren? Dit kan door een bedrag over te maken op ons rekeningnummer:
NL80ABNA0833674641 ten name van Stichting Cure ADOA Foundation

Wilt u lid worden van de nieuwsbrief? Meldt u zich dan aan via onderstaande knop.

Nieuwsbrief