Steun Cure ADOA Foundation

Help mee, want met uw steun kunnen we onderzoek mogelijk maken!
Er zijn verschillende manieren waarop u Cure ADOA Foundation kunt steunen.

Al het geld wat we ontvangen, wordt uitsluitend voor onderzoek gebruikt. Alle overige kosten worden gezamenlijk door de bestuursleden gedragen of door een zakelijke partner betaald.

Tot op heden wordt er weinig tot geen onderzoek naar ADOA gedaan. Zonder onderzoek zal ons zicht (en eventuele andere problematiek) verergeren. Dit moet veranderen, en daar is geld voor nodig. Sinds november 2018 zijn wij een officiële stichting en kunnen wij geld ophalen voor onderzoek naar ADOA. In januari 2020 hebben wij de eerste 21.000 euro al opgehaald, maar er is meer geld nodig om goed onderzoek te kunnen financieren.

Veel geld bij elkaar krijgen is een flinke klus. Wij doen ons best om zoveel mogelijk subsidies binnen te krijgen. Als wij in 2020 net als in 2018 en 2019 per jaar meer dan 100 donateurs hebben bereikt, met een minimale donatie van 25 euro, komen we hopelijk in 2022 in aanmerking voor een instellingssubsidie. Tot die tijd worden alle overheadkosten privé door de bestuursleden betaald of door sponsoring in geld of diensten door een aantal bedrijven.

Wilt u donateur worden? Stuur dan een mail naar info@adoa.eu met als onderwerp Donateur worden.

Wilt u liever eenmalig doneren? Dit kan door een bedrag over te maken op ons rekeningnummer:
NL80ABNA0833674641 ten name van Stichting Cure ADOA Foundation

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven