Doneren

Ons streven is om zoveel mogelijk donateurs te werven die jaarlijks een bijdrage van minimaal € 25,– doneren, maar een eenmalige donatie is natuurlijk ook van harte welkom! Alle beetjes helpen en worden zeer gewaardeerd. Doordat wij een ANBI status hebben, kunt u een deel van uw geschonken gift terug kunt krijgen via de belastingdienst.

Wilt u donateur worden? Stuur dan dit formulier ingevuld naar karin@adoa.eu met als onderwerp Donateur worden. U krijgt dan vanzelf een mail met meer tekst en uitleg. Iedere donateur of lid krijgt een eigen uniek nummer en zo hopen we een goede administratie op te kunnen zetten voor de komende jaren. Er wordt niet gewerkt met een automatisch incasso dus er zal niet zomaar geld van uw rekening af worden gehaald.

Wilt u liever eenmalig doneren? Dit kan door een bedrag over te maken op ons rekeningnummer:
NL80ABNA0833674641 ten name van Stichting Cure ADOA Foundation

Ook kunt u via deze Tikkie link een donatie overmaken. De link is geldig tot 25 juni 2023 .

Ook kunt u veilig en eenvoudig via de Cure ADOA Foundation pagina op Geef.nl een donatie doen. Dit kan onder andere met Ideal, creditcard en Paypal. Of doneer via WhyDonate dit kan via het formulier op deze pagina of via https://www.whydonate.nl/fundraising/CureADOA/nl . U kunt het bedrag via het formulier zelf aanpassen. De fooi gaat naar het platform zelf zodat wij dit gratis kunnen blijven gebruiken, ook deze kunt u zelf aanpassen naar een gewenst bedrag!

Weet u een leuke actie of heeft uw bedrijf interesse om ons te steunen? Neem dan gerust contact met ons op via: info@adoa.eu

Wilt u lid worden van de nieuwsbrief? Meldt u zich dan aan via onderstaande knop.

Nieuwsbrief