Nalaten

Wilt u nog meer doen voor Cure ADOA Foundation? U kunt ons ook in uw testament opnemen via een erfstelling of een legaat.

Waarom Cure ADOA Foundattion in uw testament of legaat?
Door onze stichting op te nemen in uw testament of legaat, helpt u ons meer geld te besteden aan onderzoek. Op deze manier draagt u ook na uw leven bij aan het zoeken naar een behandeling om ADOA te genezen. Er zijn verschillende manieren om ons op te nemen in uw testament:

Erfenis
U kunt ervoor kiezen te helpen door Cure ADOA Foundation tot erfgenaam te benoemen. Als u dit wilt doen, hebt u hulp van een notaris nodig. Uw eigen notaris kan u hierbij verder helpen.

Vanwege onze ANBI-status is wat u ons nalaat volledig vrijgesteld van schenk- en successierechten. U bent er dus zeker van dat de gehele geldsom daadwerkelijk bij onze stichting terecht komt.

Legaat
U kunt ons ook helpen door onze stichting als legataris op te nemen in uw testament: Cure ADOA Foundation krijgt dan een legaat. Bij een legaat wordt exact omschreven wat u na uw leven aan onze stichting nalaat. Denk aan een vastgesteld geldbedrag, een percentage van uw nalatenschap of een bepaald goed (kunst, huis). Een legaat wordt door de notaris geregeld. U kunt hiervoor uw eigen notaris inschakelen.

Ook hier zorgt onze ANBI-status ervoor dat wat u ons nalaat volledig is vrijgesteld van schenk- en successierechten.

Nalaten aan een bepaald onderzoek
Wilt u dat uw nalatenschap aan Cure ADOA Foundation voor een specifieke plek terecht komt? Bij een specifiek onderzoek bijvoorbeeld? Laat het ons weten dan bekijken we samen de mogelijkheden.  U kunt over de verschillende mogelijkheden contact met ons opnemen via info@adoa.eu

Waar u ook voor kiest: uw hulp wordt enorm gewaardeerd!

Wilt u lid worden van de nieuwsbrief? Meldt u zich dan aan via onderstaande knop.

Nieuwsbrief