De laatste tijd groeit onze lotgenotengroep enorm en met de Engelse, Spaanse, Duitse en Deense vertaling groeit ook onze internationale lotgenotengroep. Vandaag hebben we dan ook onze allereerste Engelstalige nieuwsbrief verstuurd! Deze brief bevat zoveel mogelijk informatie en hiervoor waren dan ook de vertalingen nodig voor de onderzoeksberichten en lotgenoot verhalen. Deze zijn inmiddels ook toegevoegd aan de anderstalige gedeeltes van onze website.

Ben je benieuwd naar de nieuwsbrief? Dan kun je hem hier lezen: https://cure-adoa-foundation.email-provider.nl/web/zxumrep3dw/v3fxrkpk68.
Stuur de brief ook vooral door naar geïnteresseerden en laat ze weten dat ze zich voor de Engelse versie aan kunnen melden via deze link: https://laposta.nl/f/ss3eq4ypaowz

Nog meer goed nieuws: de volgende nieuwsbrief zal ook in het Duits vertaald worden en de bijbehorende berichten zullen ook op het Duitse gedeelte van de website komen. Hans van der Lans, alvast be [/responsivevoice]dankt hiervoor. Aanmelden voor de Duitse nieuwsbrief kan hier: https://laposta.nl/f/ssuypdcifw0k

Wij zijn erg blij dat wij op deze manier steeds meer mensen kunnen bereiken en iedereen van over de hele wereld van informatie kunnen voorzien!