Afgelopen week kregen wij onze eerste uitbetaling van Facebook binnen, 408.41 euro! Wij zijn erg blij dat wij kosteloos van deze service gebruik kunnen maken. Schroom dus niet om een verjaardagsinzamelingsactie te houden via Facebook of deze optie te gebruiken voor een eigen actie. Klik hier om te zien hoe je een inzamelingsactie aanmaakt. Naast de Facebookdonaties zijn er de laatste tijd meer donaties gedaan en hebben we ruim 1200 euro binnengehaald. Zowel zakelijke donaties als persoonlijke.

Iedereen die al gedoneerd heeft en degene die een inzamelingsactie gestart zijn, bedankt! Met jullie hulp komen wij steeds wat dichterbij een behandeling en wellicht zelfs genezing van onze ziekte.

Wil jij ons ook helpen? Kijk dan voor meer info op onze Steun Cure ADOA Foundation pagina. Hier is alles te lezen over donaties, schenken met belastingvoordeel, het starten van acties en meer!

Wil je meteen doneren? Dan hebben wij het makkelijk gemaakt met de volgende Tikkie link. Je kan zelf bepalen welk bedrag je doneert: https://tikkie.me/pay/4l3aggb6oudpuch8q1kk