Daniëlle heeft ADOA. Ondanks dat haar visus, zachts gezegd, niet optimaal is, is koken en bakken haar grote hobby!

Van kleins af aan is er één ding wat ik heel graag doe en dat is koken en bakken. Ik ben blij dat ik al op jonge leeftijd mijn moeder en oma in de keuken mocht helpen met klusjes als bijvoorbeeld de boontjes doppen.

Inmiddels is koken en bakken een ietwat uit de hand gelopen hobby geworden waarmee ik als foodie op social media ook deels mijn geld verdien. Vooral bakken vind ik erg ontspannend om te doen en uiteindelijk levert het, bijna altijd, iets heerlijks op!

Tijdens het in de keuken staan geniet ik alleen al van de geuren die ontstaan.

Mijn zicht (16%) belemmerd mij niet in de dingen die ik maak of wil maken. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te proberen. Het kost soms alleen wat meer tijd, maar dat vind ik niet erg. Ik heb en neem de tijd! Zolang ik maar niet mee hoef te doen aan een programma als Heel Holland Bakt met een tijdsdruk, komt het allemaal goed!

Ik heb voor tijdens het koken verder geen aanpassingen. Qua timers maak ik bijvoorbeeld wel gebruik van de slimme speakers in huis. Die zijn ideaal!

Verder doe ik vooral veel op gevoel, gebruik ik veel mijn reuk en geniet ik vooral enorm van het bezig zijn in de keuken.

Wil je Daniëlle volgen? Dat kan via Instagram (meer dan 11.000 volgers!) of via Facebook (ruim 1500 volgers!)